4 дръзки начина да носим цветя тази пролет

Posted by admin 01.05.2017 0 Comment(s)

Пролетните цветя разцъфтяват върху дрехите ни и ако нямаме поне малко от тях в гардероба си, то със сигурност пролетта не е дошла при нас. Вижте 4 дръзки начина, по които да носите флоралния мотив и да изглеждате впечатляващо.

 

Бомбър яке

Бомбър якето се завърна още миналата година. За съчетаете официалното и ежедневното, бомбър якето на флорални мотиви би било чудесна комбинация с дънки. Едно не толкова официално облекло за офиса.

 

Дънки

Любимите ни дънки биха били много по-свежи, ако имаме малко бродирани цветя върху дънките си. Тази пролет тези дънки се носят повече от всякога, така че няма какво да чакате, ами направо взимайте и бродирайте любимите си цветове върху дънките си. Можете да ги комбинирате с мокасини или дънки на висок ток.

 

Боти

Не можем да минем без тях. Отдавна те не са се превърнали символ на зимата. И след като има цветя върху всичко живо, защо да няма и върху ботите.  Хубаво е ботите на цветя да се комбинират с по-изчистен модел, за да изпъкнат, а и за да не стане претрупване на цветове и да стане грозно, вместо красиво.

 

Кожено яке

Мотористкото яке и цветята на пръв поглед изглеждат напълно несъчетаеми. Но това може да се промени. Всъщност, цветята върху рокерското яке са просто чудесни и бихме казали, че със сигурност трябва да пробвате този модел. И така какво чакате – вземете якето, бродирайте любимите си цветя и ето – имате ново яке, което да носите в ежедневието, на по-официални места или иначе казано навсякъде. Просто бъдете себе си и цветята сами ще намерят своето място върху дрехите и в гардероба ви.