5 неща, които не трябва да обличате на сватба

Posted by admin 03.05.2017 0 Comment(s)

Сватбите са много забавни и винаги можете да срещнете някого и да завържете ново приятелство, а защо това да не бъде и шанса ви да си намерите половинка и спътник в живота. Затова вижте какво можете да облечете за един такъв повод и бъдете неотразими.

 

1. Бяла рокля

Дори и да обичате бялото, то е предназначено единствено и само за булката. За да си спестите неодобрителните коментари, облечете нещо в различен цвят и пак бъдете себе си.

 

2. Нови обувки на висок ток

Знаем, че обичате да се издокарвате за такива случаи. Но когато сте на сватба винаги има много танци и движение. Новите обувки могат да бъдат стилни, но дори и тогава заложете на нещо, което сте носили поне веднъж. Така ще избегнете конфузни ситуации, болки в краката, мазолчета и какво ли още не, което причиняват новите обувки.

 

3. Прекалено оскъден тоалет

Дори и да мислите, че късата рокля стои перфектно, помислете какво би се случило, ако се качвате по стълбите или сядате, роклята може да се вдигне и да ви се видят неща, които не са светските очи. Сватбите са време за подкрепа, а не гостите да шушукат за цвета на бельото ви. Помислете как би се чувствала булката, ако чуе нещо подобно да се говори за вас.

 

4. Дрехи, които не са по дрес кода

Можете да имате прекрасна коктейлна рокля, но ако тя не е в дрес кода, по-добре не я обличайте, за да не засрамите, а и булката покрай вас.  А и едва ли искате да изпъкнете сред гостите по този начин.

 

5. Дрънкащи бижута

Може и да стилни, прекрасни, модерни и какво ли още не. Но каквото и да се случи, никога не ги слагайте. Ако се чудите защо, помислете за тишината в църквата и веднага ще се разубедите.