Как да носите червени обувки?

Posted by admin 14.07.2017 0 Comment(s)

Червените обувки се превърнаха в класика. Няма никой друг цвят, който да излъчва толкова сексапил  и женственост. Ако искате да добавите акцент в ежедневното си облекло, то червените обувки са идеални за тази цел.  Но винаги идва въпроса и как да носим червените обувки?

 

Първото нещо е, че няма никакво значение какви обувки ще изберете. Те могат да бъдат кожени, велурени или пък лачени. Едните ще ви придадат повече стил, а другите – повече блясък.

 

Няма също никакво значение дали ще изберете по-ежедневен или пък по-изискан стил.  Единият стил на обличане ще ви направи по-секси, а другият пък ще ви направи по-магнетични.

 

Ако ще ходите на парти, можете да изберете костюм в червен цвят и да добавите красиви червени обувки на висок ток.

 

Червените обувки се съчетават перфектно и с дънки, джинси, поли и каквито искате ежедневни дрехи. Можете да изберете по-ниски обувки и не толкова ярки.  Хубаво е дънките да бъдат с изчистен дизайн, а пък за по-интересна визия можете да добавите риза или пък блуза в нестандартна форма като асиметричната.

 

Ако се чудите кои дрехи си отиват на червените обувки, то това са сивите и черни връхни дрехи.  За да изглеждате убийствено добавете и червено червило, но  гримът трябва да бъде лек и неутрален.  Червилото е само по себе си достатъчно, за да можете да привлечете вниманието.

 

Когато избирате обувки в такъв цвят е добре и дрехите да са такива. Но червеното може да бъде не само обувки, но може да бъде и обици, аксесоар, гривни и каквото друго си поискате. Важно е да съчетавате аксесоарите с обувките, тъй като те са акцента в облеклото.

 

Чантата също може да бъде червена, но не е задължително. Маникюрът и червилото могат също да са в тон.  Чорапогащите  трябва да бъдат с телесен цвят, а не с принтове.