Как стилно да носите дънките на мама?

Posted by admin 05.05.2017 0 Comment(s)

През последните няколко години се завърна модата на дънките на мама. Те са доста по-широки като кройка, както в талията, така и в крачолите. Ако ви харесва подобен стил, вижте няколко начина, по които да го носите и да изглеждате чудесно.

 

1. Внимавайте при избора на размер

Дънките на мама трябва да стоят високо на талията ви.  За съжаление, грешният размер може да ви накара да изглеждате все едно сте преяли. Изберете чифт, който не е прекалено тесен. Трябва ви прав крачол, който да покрива бедрата.

 

2. Покажете и малко кожа

Все пак не трябва да се обличате като монахини. За да балансирате нещата, можете да просто да покажете гол глезен или да изберете блуза, която разкрива повече от раменете ви.

 

3. Не игнорирайте задната част

Обърнете внимание на задната част.  Те са толкова важни, колкото и избора на подходящ размер.  Разположението на джобовете например може да направи чудеса. Може да накара дупето ви да изглежда визуално по-малко или обратното – по-голямо, а едва ли искате това да ви се случи.

 

4. Навийте крачолите

Няма значение дали носите ниски боти, високи обувки, кецове или каквато и да е обувка. Задължително трябва поне веднъж да навиете крачолите.  Ако не го направите, можете да изглеждате прекалено старомодна, а едва ли искате това да се случи.

 

5. Запашете всичко

По принцип това е старомодно, но когато става въпрос за дънките на мама, това си е в реда на нещата. Запашете ризата, блузата или каквото носите отгоре. Ако искате да съчетаете дънките с къс топ, то той трябва да стига до началото на талията.

 

6. Не бъдете прекалено безформени

Овърсайз версията е чудесна, но не си мислете, че тя ще ви накара да бъдете по-слаба. Всъщност точно обратният ефект е напълно възможен. Обличайте се с такива дрехи, но не прекалявайте.