Обувки за абитуриенти – очерта ли се тренд

Posted by admin 04.06.2017 0 Comment(s)

Времето за абитуриентските балове е тук, а вие може още да не сте избрали вашите обувки, които да свържете с костюма си. Ето резултати от нашето проучване относно настроенията на пазара на официални обувки според  това, което младите момчета и момичета избираха през цялата пролет.

 

Една от тенденциите през последните  години, която се очерта е, че момичетата и момчетата се връщат към локалните магазини. Те разчитат на професионализма на продавачите, че ще им предложат качество и решение за кратко време. Друг вариант за пазаруване на обувки за абитуриентски бал е, първо да се разгледат много колекции от обувки от магазини онлайн. Там количеството е неограничено и вдъхновението може да се случи всеки момент. Момчетата могат да избират от най-различни официални мъжки обувки, а момичетата да разглеждат снимките на бляскави модели дамски обувки, подходящи за празника.

 

Иначе официалните дамски обувки за абитурентки бал и тази година са с преобладаващо висок ток. Младите момичета явно осъзнаха грешките от последните години където блясъка се превърна в кич. Сега се забелязва едно завръщане към официалните обувки, които са по-екстравагантни без излишен блясък и прекалена орнаментика. Може би момичетата разбират все повече, че обувката трябва да е в хармония с крака и роклята, а роклята да е в хармония с духа и с усещането за празника. Всяка кичозност нарушава този важен момент от живота.

 

При момчетата нещата стоят по един и същи начин. За тях няма люшкания в една или друга посока. Всяка година елегантността се изразява в едно: класически официални мъжки обувки, които са елегантен завършек на костюма за бала. Цветовете са различни: черното винаги е най-предпочитано. Следват различните цветови текстури на кафявото. За по-екстравагантно настроение момчета има и модели в много по-светли текстури на бежово, сиво и бяло.