Обувки за лятото

Posted by admin 03.06.2017 0 Comment(s)

Мъжки обувки и дамски обувки, които слязоха от модния подиум, за да поемат по градските улици

 

Откъде да започнем. За времето, което ще отнеме да изброим всички възможни идеи, лятото ще свърши, затова приемете тези, които събрахме на доверие и избирайте най-доброто за вас. В гамата мъжки обувки за лятото  се показаха белите сникърси. Те са толкова класически, толкова естествени, а някои модели от подиуми бяха толкова изчистено бели, че дори не е за вярване, но ето, те се оказаха избор от модния подиум и може би мъжете ще изберат модела, който най-много ще им хареса.

 

Платформите през това лято са големи колкото небостъргачи. Моделите бяха излагани на подиумите в Париж, Милано, Лондон, Ню Йорк, а сега е време да се разходят и по улиците на Европа. И понеже у нас настилката изисква повече внимание докато ходите с високи обувки, дамите могат да изберат сандали на платформи, които ще им дадат повече сигурност. Цветовите съчетания от подиумите са безброй, така че изборът е изцяло във вашия вкус.

 

Мъжки еспадрили или велурени лоуфъри са супер решения за мъжете с вкус към модното облекло. Така че могат да изберат модели според своите идеи за летни костюми, с които да ходят на събирания, коктейли, летни барове, където не е задължително да са в официален аутфит. Като контраст в мъжката мода, много малко са ниските дамски обувки, които свалихме от подиумите. Всичко е много високо, а там където откриваме ниски дамски сникърси, виждаме много шарени идеи, а там където откриваме дамски сандали, виждаме чорап прикрепен към тях.

 

И при мъжете и при жените има много стилни флип флоп чехли, които са екстравагантност и стил в едно. Флип флоп чехлите бяха хит през 90-те и няма как всяко лято да не намират ново отражение в модния подиум и след това по летните улици. При мъжете линията е минималистична, докато при жените имаме пайети и цветни дизайни – фантазия за завиждане.