Платформа или ток да изберем за плажа?

Posted by admin 06.07.2017 0 Comment(s)

Лятото е в разгара си и много от нас вече са взели своята отпуска и чакат с нетърпение отиването на море или някоя и друга екскурзия. Безспорно това е най-очаквания период от годината и най-предпочитаният за почивка, а и сезонът е точно за това  - да си починем от стреса и ежедневието.
 

Един от тези планове е свързан с дрехите или по-точно какво ще носим на плажа. Не трябва да оставяме всичко за последния момент, тъй като можем да забравим нещо важно в приготовлението и забързаното ежедневие.
 

Жените са съществата, които най-много се вълнуват от това какво да носят или облекат за плажа. Най-често те се вълнуват дали да си вземат сандали на платформа или такива на ток.
 

Разбира се, всяка една жена има свой собствен вкус за това какво да носи. За нея е важно да се чувства комфортно в дадена ситуация. Все пак отиваме на почивка, а едно от най-важните условия е да се чувстваме удобно и приятно и трябва да ни бъде осигурена свежест и лекота.  Помислете най-важното как се чувствате, а не как изглеждате. По повечето туристически места няма кой знай колко голям интерес към това какво носите или как се представяте на света. Повечето местни гледат да ви продадат стоката си и да ви вземат парите. Така че, забравете за момент визията и хорското мнение.
 

Ако сте от дамите, които са свикнали да носят високи обувки, няма да има особена разлика между токовете и платформите. За плажа може би е по-подходящо да носите платформи, а токовете да ги оставите за някое и друго парти, тъй като те придават по-официален вид.
 

Ако пък не сте от представителките, които носят високи обувки, но искате да изглеждате по-добре, то тогава платформа със средна височина е идеална за вас. 
 

За разходи са удобни и двата типа сандали. Но каквото и да изберете уверете се, че случаят е подходящ, защото никой не иска да му се присмиват и да изглежда нелепо в очите на околните.