Полезни съвети за обувките на високи токчета

Posted by admin 04.07.2017 0 Comment(s)

Колкото и да сте опитни в избирането на обувки с високи токчета, винаги можете да станете жертва на някои красив чифт, но за съжаление неудобни и красящи завинаги шкафа ни. Вижте няколко полезни съвета за това как да избирате токчета, така че да не стоят в шкафа ви, а да им се радвате всеки път, когато ги обуете.

 

 

Никога не купувайте нито прекалено голям, нито прекалено малък размер Знаем, че това да имате дадени чифт обувки е много завладяваща и натрапчива мисъл, но не бива да се подавате.  В крайна сметка ще се сдобиете с обувки, които ще ви костват материална загуба и много физическа болка.

 

 

И дори и да сте купили големи обувки, то можете да решите проблема с много дебела стелка. С по-малък номер нещата изобщо не стоят по този начин.  Ако обувките ви са направени от кожа, то можете да ги потопите във вода и да ги извадите. Трябва да ги носите докато изсъхнат, така те ще се отпуснат по вашия крак.

 

 

Избирайте височината, която ви е удобна. Смята се, че за средна височина е от пет до седем сантиметра. Не купувайте прекалено много високи обувки, ако не можете да ходите на тях.  Имайте предвид, че когато ходите на обувки на висок ток, центърът на тежестта се измества от стъпалата към таза. Именно от тази зона трябва да се упражнявате да пазите баланс, защото можете да паднете или пък изобщо да не се научите да ходите на токчета. Най-малкото неприятно нещо е, че ще изглеждате смешно.