Приятелите на нашите крачета – кецовете

Posted by admin 06.05.2017 0 Comment(s)

Кецовете толкова много се наложиха миналата година, че и тази ще бъдат просто завладяващи. Вижте кои кецове тази година ще бъдат на мода.
 

1. Блясък, блясък и пак блясък

Тези кецове са задължителен аксесоар за всяко момиче, което иска да бъде в крак с модните тенденции. Те са златни, сребърни и какви ли не…включително и пайети.  Този атрибут е напълно задължителен за нашите крачета, така че просто забравете да не го нямате. Отиват си с изчистен аутфит, така че да могат да изпъкнат, но не и да бъдат натрапчиви, смешни и нелепи.
 

2. Бродерии

Бродериите този сезон не са само срещу дрехите, но и върху обувките. Ръчната обработка придава лукс и прецизния завършек, който толкова много чакахме и постоянно очаквахме.  Този модел може да се съчетае с модерна риза с голи рамене, която да бъде в комбинация с тесни и прилепнали дънки по тялото, тип стреч или скинидънки.
 

3. Звездно шоу

Тази сутрин падането на звезди обагря паветата на всеки един град по света.  Звездите са подходящи навсякъде в по нас, особено на нашите крачета.  Сребърни, златни, червени и какви ли още не. Без значение от цвета те са подходящи във всяка форма, така че изберете любимия си цвят и действайте.  Съчетаването с пола от деним или тип молив, заедно с изчистен топ, би било чудесна комбинация за вечерно парти, а защо не и да ежедневието.
 

И така, виждате какво ви очаква този сезон. Въоръжете се с въображение и придадете един прекрасен облик на гардероба ви и бъдете неотразими всеки ден.