Самоличност и обувки – имат ли нещо общо?

Posted by admin 01.07.2017 0 Comment(s)

Сигурно ще се изненадате много, ако разберете, че има връзка между самоличността ви и обувките ви. На модните експерти им трябва само един бърз поглед върху обувките ви и веднага ще определят какъв сте.

 

Обувки на висок ток – нямате страх от поемането на отговорност

Ако обичате да носите обувки на висок ток, то определено вие можете да поемете много отговорност и това изобщо не ви притеснява. Вие сте толкова уверена в себе си, че хората около вас се чувстват безопасност. Определено сте напориста и обичате да бъдете център на вниманието.

 

Кецове – имате ясни цели

Ако обичате кецовете, то вие със сигурност сте целенасочена, имате конкретен план и сте изключително организирана. Не се страхувате да поемете няколко задачи на куп, а допълнителната работа е удоволствие за вас.

 

Пантофки  - скритите лидери

Ако обичате да носите пантофки, то със сигурност вие сте скрит лидер. Знаете колко ще ви струва новата позиция в работата и сте готова да работите до дупка, за да я имате. Вие сте внимателни, скромни и много великодушни. Често вършите цялата работа, когато ви се налага.

 

Джапанки – спонтанни и лекомислени

Ако имате хора в обкръжението си, които постоянно ходят с джапанки, ще се съгласите, че често те са лекомислени, правят всичко, което искат и се оставят да се носят по течението. С лекота приемат и обратите на съдбата. Могат, без да се замислят, да се втурнат в някакво приключение, ако това им достави известно удоволствие.

 

Маратонки – общителни сте с всички

Хората, които се чувстват добре, когато носят маратонки, са общителни и могат да намерят общ език с всеки.  Можете да действате умерено и балансирано, но сте склонни и към лекомислени действия.  За вас може да се каже, че сте авантюристи, открити и енергични хора.