Сандали с връзки

Posted by admin 09.05.2017 0 Comment(s)

 

За или против сте сандалите с връзки? Трябва ли да се купуват тези така прекрасни обувчици, които могат да се превърнат в истинско мъчение за крачетата ни.  Много от дамите смятат, че парите, които са похарчени за такива обувки са напълно напразни и смятат, че никога няма да обуят подобни неща. Е, все пак си струва да кажем няколко думи за тях. Вижте защо.

 

 

Сандалите с връзки могат да са хит, но те трябва да се носят по определен начин, за да не причиняват неудобство, а напротив – да ни носят радост. Следвайте тези няколко стъпки и никога няма да имате проблеми с тези красиви обувки.

 

 

Първото и много важно е да не пристягате прекалено много връзките. Те могат много лесно да направят рани на краката ви, които да заздравеят за доста дълъг период, след който със сигурност няма да искате да обуете такива сандали с връзки.

 

 

Второто нещо е много простичко. Купувайте си сандали от естествена кожа, тъй като така краката ви няма да бъдат наранявани или раздразнени.

 

 

Трето, не купувайте сандали, които са изцяло с връзки, тъй като няма да са ви удобни. И все пак, ако сте си харесали точно такъв модел, не стягайте връзките прекалено много, защото няма да са ви удобни и едва ли ще обуете отново.

 

 

Няма как да се отрече, че и тази година тези сандали ще бъдат модерни. Главно те са изработени от велур, кожа, та дори и само от връзки. И дори и да си харесвате прекалено стегнати сандали, не забравяйте, че това няма да ви се харесва след ден носене. По-добре не следвайте подобна мода, за сметка на удобството, комфорта и здравето на вашите ходила.