Подмяна и връщане

Уважаеми клиенти,

Всеки закупен продукт от сайта има гаранция, която за немските обувки е 2 месеца, а за всички останали продукти е 1 месец.

Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП), имате възможност да върнете продукт в 14-дневен срок от получаването му, без да посочвате причина, като състоянието на обувките трябва да е същото, както при получаването им. Куриерските разходи за връщането остават за сметка на клиента.

При предявена рекламация на закупен продукт имате възможност да поискате извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от предявяването й. Връщането на рекламирания продукт е за сметка на онлайн магазин E-OBUVKI.COM. При рекламация на продукт е нужно да се изпратят снимки на продукта, на които ясно да се вижда дефектът на обувките, след което с Вас ще се свърже наш служител за да се уточни начина на връщане на продукът.

Имате възможност да замените рекламиран продукт за друг, като уточните желания модел и номер, а при различна цена на продуктите се доплаща разликата в цената.

Можете да получите обратно сумата, която сте заплатили за върната стока, като изпратите номер на банкова сметка и име на титуляр на сметката, по която ще възстановим парите. От сумата се приспадат разходите за куриер при доставката на продукта, ако стойността му е била над 79,99лв, което е от порядъка на 6 лева. Срокът за превеждане на парите по сметката на клиента е 15 работни дни от деня на пристигането при нас на върнатия продукт.