Идеи за комбинации с дамски боти до глезена

Posted by admin 06.02.2017 0 Comment(s)

В магазина можем да намерим различни модели дамски боти. Сами по себе си, дамските боти са сред най-популярният напоследък чифт дамски обувки поради простата причина, че можем да ги носим през по-голяма част от годината. Ако са топли отвътре и по-дълги, те са чудесна алтернатива за зимата и есента. Някои дамски боти дори пристигат в толкова спортен вариант, че са вид кецове, тоест спокойно можем да ги сложим и на разходка в планината. Разбира се, има и къси дамски боти до глезена, които са еднакво подходящи и за студените, и за по-топлите дни от годината в зависимост от материята им. Днес, ще се запознаем именно с последния споменат вид дамски боти, а именно тези с дължина до глезена. Вижте няколко специално подбрани от нас алтернативи за комбинация с такъв тип дамски боти:

 

С клин или скини дънки, панталон тип молив

При всички случаи тези дрехи са чудесни и удобни за комбинирани с дамски боти до глезена, защото не създават никакви затруднения за пъхане на големи крачоли и т.н. Добре е обаче да внимаваме с подобни комбинации, ако сме с по-пълна или фигура в стил круша.

 

С миди пола или рокля

Тя, като цяло, отлично се съчетава с почти всякакви дамски обувки. Така че ако предпочетете именно късите дамски боти, няма да сгрешите. Комбинирайте обувките с цвета и материята на аксесоарите, като оставите чантата в напълно различен тон.

 

С гащеризон

Ако пък държите на нещо по-екстравагантно за комбинация с новите си дамски боти до глезена, вариантът с гащеризон е точно за вас. Гащеризоните са много шик и модерни напоследък с уговорката, че спортните са по-ретро, докато елегантните пристигат в изцяло нова, изискана и наистина зашеметяваща визия. Комбинирайте дамски обувки на дебел ток или боти до глезлена с тънки токчета.