Избор на детски обувки - вече е лесна задача!!!

Posted by admin 02.02.2017 0 Comment(s)

Кой е казал, че е супер трудно да подберем обувки за своите малчугани? Макар да си мислите, че това е трудно и невъзможно през интернет, покупката на детски обувки, всъщност, може да бъде лесна…именно като детска игра. Днес, ще ви дадем нужните съвети, благодарение на които ще можете да изберете детски обувки лесно:

 

Вземете детето със себе си

Колкото и да е малко, ако премери обувките и то пред вас, преди да ги платите, ще ви е в пъти по-лесно.  Ето защо пазарът, даже и да е истинско предизвикателство за вашето дяволче, си е компромис, който трябва да направите.

 

Не пестете пари от детски обувки

По-уместно е да спестите от дрехи, защото в крайна сметка е редно детето да има повече, но качествени и от естествени материи, но не толкова модерни тениски за смяна, отколкото само една и много красива или маркова. За обувките обаче важи обратният принцип. Купете един или два чифта детски обувки, но да са качествени и достатъчно практични, за да не се чудите в последния момент откъде да купувате нови.

 

Модните тенденции понякога са полезни

Някои модни тенденции от областта на детските обувки все пак не засягат само естетическите качества, а по-скоро тяхната практичност. Така например, тенденцията и то нова е да се търсят детски обувки от по-мека кожа, защото тя е по-гъвкава, тоест по-удобна за носене от самото дете.

 

Маратонки и кецове – другото не е задължително       

На първо време, купете на детето си чифт удобни маратонки, защото без игри и движение има ли смисъл да го правите конте от рано-рано с някакви официални детски обувки, в които, със сигурност, няма да му е особено удобно, не мислите ли, мами и татковци?