Как да бъдем стилни с любимите си стари кецове?

Posted by admin 05.02.2017 0 Comment(s)

Дамски обувки всякакви, но трябва да признаем, че съвременната дама е все по-сериозно ориентирана към баланса между удобното и красивото. Ето защо, в нейната визия, категоричен възход правят съвременните кецове във всичките им форми: от обикновено кецове стил гуменки за лятото до модерни варианти с платформи или високи равни подметки. При всички случаи, вие, наистина, можете да бъдете стилни и с любимите си стари кецове. Просто е важно да сте наясно как и с какво да ги съчетавате. За щастие, днес, ние сме тук, за да ви дадем нужните насоки в това отношение:

 

Ефирна красота с кецове

За тази цел, заложете на някоя дълга рокля от по-тънък плат или интересна разкроена пола, която да стига до нивото на глезените. Същият ефект можете да постигнете и с мини рокля на цветя, та дори тя да е в по-прилепнал като кройка вариант. Можете да бъдете ефирни с кецове даже и по дънки. Добавете само към визията семпъл тънък шал, който да минава нивото на коленете.

 

Изискана строгост с бързината на спорта

Или казано по друг начин, комбинирайте любимите кецове със сако в бяло. Можете да направите и същата интересна комбинация и с черни елементи, но в този вариант няма да е лошо да прибавите и някой друг цветен или ярък аксесоари. Ако това ще е вашата вечерна парти визия, идеално би било и лъскаво бижу: например, розово злато.

 

Кецове с деним

Признаваме си тук няма нито кокетство, нито елегантност, но затова пък всяка деним визия е стилна визия. Имате огромен брой от опции, на които можете да се спрете: класически кецове на вашата любима марка с късо деним яке и пола тип молив до коленете, кецове на платформа с деним сукман или спортни кецове за тичане с деним панталон с висока талия.