Как да бъдете винаги модерни

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

Искате да стилни и модерни, да впечатлявате с безупречна визия всеки ден? Ето нашите съвети:

За да не се чудите с часове всяка сутрин какво да облечете, приготвяйте дрехите си от вечерта. Превърнете това в свой навик.

Следете прогнозата за времето и се обличайте според нея, за да не изпадате в непредвидени ситуации.

Обличайте се според повода. Обърнете внимание на това какви хора ще присъстват на дадено събитие и кои дрехи са подходящи за пред тях и кои не.

Носете само тези дрехи и обувки, които подхождат на фигурата ви. Независимо колко харесвате дадена дреха, ако тя ви прави да изглеждате по-пълна или по-стара, не я носете.

Залагайте на аксесоари, които изглеждат скъпи. С помощта на подходящи аксесоари можете да изглеждате зашеметяващо дори и да сте облекли най-обикновената блуза. Правилното съчетание между отделните аксесоари - чанти, колани, гривни и т. н., ще предадат много класа на стила ви. Избирайте перфектните аксесоари. Това са тези аксесоари, които „покриват“ разголените части от тялото ви. Ако тоалетът ви е с деколте, заложете на колие, ако се виждат раменете ви, вземете шал и т. н.

Поддържайте дрехите като за целта ги сгъвайте внимателно преди да ги приберете в гардероба си или ги окачете на закачалки. Те трябва да са готови за обличане, а не намачкани.

Избирайте обувки според случая. Трябва да внимавате с високите токове, които определено не са за улицата, както и кога да сложите обувки с равни подметки.

Бъдете верни на вашия собствен стил. Никога не робувайте на модата. Не всичко, което е актуално ви отива. Не всички кройки са за вашата фигура. Не всеки цвят подхожда на кожата или цвета на косата ви. Затова следвайте собствения си стил в случай, че модните тенденции не са по вкуса ви. В такива случай е добре да притежавате класически дрехи, които винаги са актуални и знаете как да ги съчетаете.