Как да изглеждате стилно в костюм и спортни обувки

Posted by admin 11.08.2015 0 Comment(s)

Нормално е мъжете да не се интересуват от мода. Често те обличат това, в което се чувстват добре, без да се замислят дали отделните дрехи си подхождат. Допускат грешки в облеклото, за които не подозират. Но когато се налага да отидат на първа среща или някое  по-специално събитие, и те като жените, се стараят да изглеждат максимално добре. В такива случаи повечето прибягват към костюм или сако. В тази статия ще предложим за мъжете няколко стилни съчетания, които да им помогнат в правилния подбор на дрехите.  

Ако ви се налага да облечете костюм или искате да подновите гардероба си, ще ви предложим няколко варианта, от които да се вдъхновите.

Ако сте спортен тип, но ви се иска да носите костюм в ежедневието, може да го комбинирате с мъжки спортни обувки. Предлагат се много стилни модели мъжки кецове, които в момента са актуални и си подхождат не само с костюм, но и  с други дрехи. Ето няколко интересни комбинации:

Ако изберете стилен костюм в черен цвят, съчетайте го с актуални кецове в същия цвят. Друга стилна комбинация е тъмносин костюм с кецове в светло сив цвят. За да допълните визията, добавете някой аксесоар като например двуцветна вратовръзка, или бяла кърпичка в джоба на сакото, стилен часовник и др.

Когато комбинирате кецове с костюм, те трябва да бъдат в цвят, който подхожда и да се доближава до цвета на самия костюм или на ризата. Единствено костюмите в черен цвят могат да се съчетават с по-светли или по-тъмни кецове.

Друга ефектна комбинация е ризата и връзките на кецовете да бъдат в един и същи цвят. По този начин ще получите леко небрежна, но несъмнено много стилна визия.

Бизнесмените могат да допълнят цялостната си визия с куфарче или стилна чанта. Така ще придобиете по-сериозен, но същевременно младежки вид.