Как да се обличате в Европа

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

Ако искате да посетите друга държава, добре е преди това да научите малко повече за нея, за да не отидете неподготвени. В тази връзка научете за хората там, за техните традиции и обичаи, както и стилът им на обличане. Научете как да се облечете, за да се слеете с тълпата, вместо отдалече да личи, че не сте тамошен. Ето как се обличат в някои европейски страни. 

Ако отивате в Холандия, заложете на клин или дебел чорапогащник под роклята или късите панталонки, а за вечерта си пригответе дънки и топло яке.

Ако посетите Германия, ще видите, че хората там се обличат съвсем лежерно и обикновено, дори когато работят. Така че, не се контете много, а изберете дрехи в стил casual.

За Белгия напълнете куфара си с повече трикотажни дрехи и по-свободни дънки. Там летните утрини са студени, затова връхните дрехи са задължителни, а за зимата по-плътните.  

В Италия има доста забележителности, които трябва да бъдат разгледани, затова не е приемливо да ги посетите с джапанки и голи рамене. Заложете на красиви сандали, шалове, с които да прикриете голотата си и спортно- елегантни дрехи. А за вечерта си вземете официален тоалет. Същите дрехи са подходящи и за Испания.

За Великобритания може да се облечете по-шик, но не прекалявайте. Заложете на дънки и челси ботуши. Не забравяйте да си вземете гумени ботуши, както и дъждобран.

Ако посетите Франция, представете се на ниво. Заложете на дизайнерски блузи, тесни дънки, семпли обувки. Шлиферите и блейзърите са характерни за французите.

В Гърция жените обожават рокли и поли до средата на бедрата, гривни от тъмно злато и големи слънчеви очила. Мъжете през деня залагат на стилни ризи и ленени панталони, а вечер на изчистен деним, безупречно изгладени  ризи и пуловери, наметнати върху раменете.

В Швейцария залагат на изчистения стил, затова ако отивате там, трябва да сте стилни. Не бъдете претрупани- не само по отношение на аксесоарите, но и по отношение на цветовете. Заложете на по-тъмни тонове, изчистени блузи, поли и панталони, връхни дрехи и обувки