Класиката - винаги на мода

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

Да се следват модните тенденции е много изкушаващо, но понякога и доста изморително. Освен това не всяка модна новост подхожда на определена възраст. Така, че за да не изпадаме понякога в нелепи ситуации, като това да сме се издокарали неподходящо за визията си, е добре да се придържаме към собствения си стил. В тази връзка е класическите дрехи и обувки са най-точния избор, който ще ни предпази от грешки в облеклото. Всяка дама, независимо на колко години е, трябва да има поне една дреха от класическите модели.

Започваме с малката черна рокля, но тя не е задължителна, тъй като не подхожда на всяка фигура. Така, че няма да й обърнем много внимание. Но ако смятате, че е за вас, винаги трябва да имате един изчистен модел за всеки случай.

Безспорният лидер сред класиката е бялата риза. Тя се съчетава перфектно с всякакви панталони, поли, дори и дънки и клинове. Освен това се комбинира чудесно с всякакви връхни дрехи- якета, сака, палта, елеци и т. н. Идеална е както за работно облекло, така и за неангажиращо.

Друга незаменима дреха е дамската жилетка. Само тя може да ви стопли в студените есенни утрини и вечери. С нея ще изглеждате елегантни и луксозни, а освен това ще ви бъде много комфортно. Подхожда на всички възрасти. Заложете на класически изчистен модел с копчета, но може да изберете и по-вталена, с цип и по-нестандартно деколте. Най-добрият вариант е свободната жилетка с дължина до горната част на ханша.

Едно от нещата, които никога не излизат от мода е дамското палто с колан и копчета. То стои перфектно върху всякакво облекло. Можете да го носите како с дънки в ежедневието, така и с прав панталон или пола за делови стил. Предлагат се палта в различни цветове и кройки, но най-подходящото палто за всяка една възраст е класическият модел, който е с двуредно закопчаване и дължина над коляното.