Актуално за есен-зима

Posted by admin 04.08.2015 0 Comment(s)

За дамите, подвластни на модата, следващите редове със сигурност ще ги заинтригуват. Ще разберете какви ще бъдат есенно- зимните тенденции и ще можете да се подготвите за предстоящия сезон.

 Започваме с водещия цвят. В края на тази и началото на следващата година в модерния гардероб ще присъства така наречения червен пипер, но лют! Всички нюанси на лютия червен пипер ще преобладават не само в облеклото, но и при чантите, обувките и всички останали аксесоари. Какво ще изберете с този цвят е въпрос на вкус, важното е да имате нещо.

 Актуалните в момента цветове при дамските обувки и ботуши също остават, но ако имат нужда от нов чифт, заложете на хита за сезона. Новият цвят си подхожда изключително с красивата цветна есенна палитра, но също така ще разнообразите и зимния си гардероб, а освен това той ще бъде актуален и през 2017- та.

 Новият цвят стои изключително стилно при всякакво облекло и аксесоари-  панталони, блузи, рокли, шалове, колани, часовници, рамки на очила и каквото още се сетите. Ежедневните тоалети изглеждат красиви и едновременно леко небрежни. Както споменахме, цветът се съчетава идеално с с красивите жълти, оранжеви и кафяви нюанси на есента, но също така се комбинира отлично и с черния цвят, както и черно- бяло съчетание. Колкото до официалното облекло, ще изглеждате луксозни, изискани и ще бъдете неотразими, ако го допълните с подходящ аксесоар в цвят лют червен пипер.

За тези, които не са очаровани от новия цвят, могат да заложат на пастелните бонбонени нюанси. Това ще бъдат другите актуални тенденции при цветовете. Пастелните цветове ще преобладават повече в спортните дамски колекции от дрехи и обувки, чиито форми ще бъдат по-семпли и съвременни. Като цяло дрехите са с наситени тонове, а акцентът пада върху отделните контрастни пастелни детайли- ивици, шарки, деколтета и др. По този начин те придобиват минималистичен стил.