Актуално при дамските чанти

Posted by admin 04.08.2015 0 Comment(s)

 През тази година както колекциите от елегантни обувки и аксесоари, така и тези на дамските чанти впечатляват дамите с интересни фини детайли. Актуалните чанти се характеризират със своята сложност и елегантност. Формите им са линейни, а за изработването им са използвани много фини материали. За по-изтънчените дами се предлагат официални чанти, които са в класически нюанси и се отличават с много фини детайли. Тези модели са много подходящи за сватбени събития и шаферки, и не само.

 Ако ви предстои да отидете на официално събитие, заложете на дамска чанта в пастелни или в по-тъмни нюанси, изработена от екзотична кожа. С такъв модел несъмнено ще впечатлите гостите на събитието и ще покажете максимално женственост и романтичност с външния си вид.

 Дамските чанти в цвят като розов и тюркоазен прах идеално си подхождат на пъстроцветни летни рокли и елегантни обувки. Друг интересен модел са чантите, покрити изцяло с бижута, метални елементи, мини ресни и други детайли в тюркоазни или ментово- зелени нюанси. Но ако ви се струват твърде сложни, можете да изберете чанта със заоблен профил и преливащи се цветове.

 

 За официалните черни рокли се предлагат чанти, които основно също са в черен или тъмни цветове, с изчистени гладки повърхности, които са украсени с малки красиви перли и кристалчета. Друг актуален модел, подходящ за официални случаи, са дамските чанти, чиито детайли представляват преплетена естествена кожа.

 

 Ако сте любителка на романтичните цветове, можете да заложите на дамска чанта в правоъгълна форма и украса от големи бижута. Този модел е изключително подходящ за официални поводи. Но ако търсите нещо по-свежо, изберете модел дамска чанта от естествена кожа и в пастелни нюанси- кобалтово синьо и небесно синьо са подходящи за летните месеци. И не на последно място един от хитовете при дамските чанти тази година са животинските щампи от кожа от влечуго.