Модни тенденции тази година

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

 Колкото и да не ни се иска, лятото е към своя край и след него идват по-хладните и студени месеци. Въпреки, че прогнозите са за топъл месец септември, есенните сутрини и вечери са хладни. Със смяна на сезоните следва и смяна на гардероба ни. Време е да се ориентираме към есенни дрехи и обувки. Ако следвате модните тенденции и искате да бъдете привлекателни и през един от най-красивите годишни сезони, ето какво трябва да очаквате от модните дизайнери.   

 Завръща се духа на 60- те години. Дамските  колекции включват рокли с тънки презрамки, както и плетени рокли с дълги ръкави, полите са с дължина до коляното, а панталоните до глезена. Цветовете при аксесоарите са наситени. Заложете на цветни слънчеви очила, заострени и ниски обувки и сладки малки дамски чанти.

 Вечерните дамски рокли са предимно с изящни дълги бюстиета. Материите са много фини, силуетите-  феерични, а накитите- изящни. Вечерните тоалети трябва да излъчват блясък и лукс.

 Мъжките модни колекции от своя страна включват кожени и раирани панталони, мъжки войнишки якета с двойни колани, а вечерните костюми са с точкови принтове на полка. Характерни са още копринените шалчета, високите кадифени шапки и ботушите с нисък ток и животински принтове. Актуалните цветове при мъжките колекции са предимно тъмни: сиво, черно и кафяво.

 Като цяло дизайнерите черпят вдъхновение от зимните градини и новите актуални принтове са изключително невероятни. Те са сложни и ефектни. Дрехите са предимно с десени, наподобяващи тапети, които са наистина забележителни и много красиви.

 Цветовете, характерни за есенно- зимния сезон, за много близо до природата. Зимните дрехи предимно са изработени от жакард и други груби платове, но също така има и дрехи, изработени от брокатени материи и такива с много декорации. Дизайнерите са заложили на повече драматизъм в есенно- зимния гардероб, който е получен от ефектни текстурни флорални мотиви