Бъдете елегантни

Posted by admin 04.08.2015 0 Comment(s)

 Повечето момичета като чуят елегантност си представят зряла жена или такава, която залага на маркови продукти и за която се грижат куп модни стилисти и гримьори. Те смятат, че елегантността е лукс  и че не всяка може да си го позволи. Нищо подобно, мили момичета. Елегантността е достъпна за всеки, така че и вие можете да я постигнете. А ползите от нея наистина са много.

 Ако се придържате към елегантен външен вид, ще бъдете много добре приети в обществото и много по-уважавани. Елегантният стил е сдържан, линиите и цветове на са натрапчиви, аксесоарите носят загадъчни послания. Елегантността винаги се откроява на фона на модните тенденции. Тя внушава респект.

 Проучване показва, че елегантните жени се харесват много повече на мъжете от колкото тези, които се обличат по последен писък на модата. Актуалната модна визия винаги привлича погледите, но бързо избледнява в съзнанието на мъжа, докато елегантната визия остава там за дълго време. Елегантната жена излъчва увереност и самочувствието.

 Доказано е, че елегантността се изгражда още в ранна детска възраст, когато малките момиченца подражават и искат да бъдат модерни. Ето защо елегантнат майка може да бъде много по-добър пример за подражание от модерната и подвластна на модните тенденции.

 Елегантността е непреходен стил за цял живот. Елегантните дами никога не остаряват. Когато са на 60 години, техният стил на обличане се доближава много повече до стила на 30 годишните и затова изглеждат по-млади.

 Лесно можете да постигнете елегантност.  Трябва да разполагате с подходящите дрехи, които да изпращат правилното послание.  Също така трябва да заложите на качествени елегантни обувки, с които да покажете стил и самоуважение. Цялостната визия трябва да бъде завършена с подходящите грим и прическа, които винаги да са в  тон с облеклото ви.
Избягвайте крещящи дрехи, изкуствени и лъскави материи, както и масивни бижута. Не само външният вид е важен обаче. Трябва да се стараете да владеете емоциите си, за да покажете увереност и самочувствие.