Модни тенденции при дамските чанти за есен/зима

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

Ще ви запознаем с някои от най-интересните модни предложения за новия есенно-зимен сезон:

Едни от най-актуалните ще бъдат дамските чанти с косъм. Те са много подходящи за студените месеци. Можете да изберете както с къс, така и с по-дълъг косъм.

Друга тенденция са дамските чанти с къси дръжки, които се предлагат предимно в малки размери. Носят се в ръка и са съвкупност от тенденции.

Дамски чантите с изкуствена животинска кожа продължават да бъдат актуални и през следващия сезон. Разнообразието от цветове е наистина голямо: от естествени до много ярки.

Дамски чанти тип куфар са едни от най-подходящите модели, предлагани за зимата. Акцентите са метални елементи и катинарчета. Заложете на квадратен куфар, по възможност твърд.

Ресните продължават да бъдат актуални и на редом с тях дамските чанти с ресни. Предложенията са най-разнообразни: както в малки, така и в по-големи размери, както с ресни, така и с пискюли, а дължината на ресните също може да бъде различна, но сред хитовите тенденции са много дългите ресни.

Ако искате да привличате погледите, заложете на блестящи метални дамски чанти. Те са предимно в малки размери и са доста кокетни. Може да изберете златна, сребърна или бронзова. Сред новите предложения се наблюдават и чанти с едри плетки.

Дамски чанти, които вместо дръжки имат вериги и могат да се използват като бижу. Веригите могат да бъдат много ситни или много едри, както и с различна дължина. Ако изберете по-голям размер за чантата, добре е веригата да е по-едра, но ако чантата е по-малка, ще подхожда повече ситна верига.

Остават актуалните дамските чанти тип плик, но новите модели се предлагат в нови цветове, като сред актуалните са пастелните.

И не на последно място са дамските чанти тип раници, които са предлагат в най-различни варианти на размери и цветове.