Diadora обувки и маратонки

Източник: https://rabotnioblekla.bg/rabotni-obuvki/300011388-rabotni-obuvki-diadora-sport-diatex-mid-s3-wr-ci-srcDiadora е италианска компания за производство на спортни облекла и обувки, базирана в областта Венето в Италия. Тя е основана през 1948 г. Diadora произвежда футболни обувки и спортни обувки, специална секция работни обувки, както и гама от облекла, включващи тениски, поло тениски, суичъри, якета, клинове, шорти и като цяло спортна екипировка.

 

Сами можете да си представите как от 1948 година насетне, компанията е преминала през своята трансформация, така че да осигурява винаги най-актуалното и най-търсеното на професионалния и любителски спортен пазар. Марката е разпознаваема по цял с изключително красивия си дизайн на всички стоки, които предлага, с разпознаваемото лого, което краси и самите модели и не по-малко с отличното качество на продуктите.

 

Диадора обличат и обуват не само масовия потребител; хората които обичат любителски да спортуват, работниците в различни предприятия за лека промишленост, туристите, но и професионални спортисти. Компанията прави облекло и обувки за футболисти, баскетболисти, тенисисти, колоездачи, лекоатлети и много други спортисти, звезди в техните спортни дисциплини.

 

Дизайните на обувките се съобразяват с различния спорт, с туризма, с работната среда, в които ще се използват самите обувки. Така че ако търсите специфични обувки за вашия спорт или за трекинг, за работното си място, можете да диференцирате търсенето си според категорията.

 

Специално за статията нашите приятели от работни облекла проставиха фотография на модел Диадора, който се използва като работна обувка. Обувката показва идеалното съчетание на велур, който има водоотблъскващи функции, дишаща материя, набук и кожа.