Как да изберем обувки за вечрни събития?

Posted by admin 11.08.2015 0 Comment(s)

В днешно време разнообразието от модели е обувки е толкова голямо, че често се затрудняваме в избора си, особено когато става въпрос за обувки, които да подхождат на вечерен тоалет. За да ви улесним максимално, ще ви дадем няколко съвета, които може да са ви от полза.

Какви обувки може да съчетаете с изчистена дамска рокля?

Има едно основни правило: може да е в повече само едно от двете. Т. е., ако роклята ви е повече акценти като ресни, пайети, камъни, дантела и т. н., най- добре е обувките да са изчистени. И обратното- ако роклята ви е изчистена, тогава обувките може да са по- блестящи и привличащи вниманието.

Ако роклята и обувките са изчистени, тази комбинация е приемлива, въпреки, че понякога е малко скучна. Но не бива и двете части от тоалета да са претрупани.

Кои обувки се приемат за вечерни?

Всяка модел може да бъде използван за вечерен тоалет. Най- важните елементи в една обувка са материята и детайлите по нея.

Има много модели на висок ток с красиви елементи, но не всички са подходящи за официални дрехи. Брошките, перлите, кристалите, камъните и други подобни са красиви и изящни допълнения и обувките с подобни акценти приспадат към официалните. Циповете, копчетата, катарамите и други подобни големи елементи са много по- подходящи за ежедневни дрехи.

Едни от най- красивитв вечерни обувки са изработени от кожа или сатен. Има и модели, които са от велур и кадифе, но се срещат по- рядко.

Има много красиви модели, които стават да се носят и на работа в офис. Но тогава, това означава, че те не са достатъчно подходящи за вечерно облекло. Разликата между двата вида е изключително малка, но е добре да се преценява.

Какда изберете подходящия цвят?

Те трябва да се съчетават с тоалета и е най- добре да са универсални.

Черното е цвят, с който никога няма да сбъркате. Черните обувки отиват на всичко, с изклщчение на земни и пастелни цветове.

На пастелни и бели тонове най- много подхождат сребристи обувки, но също и на дрехи в тъмни и черни цветове.

Земните нюанси се съчетават отлично със златисти обувки, но може и обувки в ярки цветове.

Избирайте в зависимост от тоалета, или цвета на тоалета според обувките, които имате.