Как да изглеждате по-слаби

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

В Интернет пространството е пълно с всякакви диети. Жените масово са полудели на тема отслабване. Всяка иска да изглежда добре. Но знаем, че постигането на добри резултати е дълъг и сложен процес. А понякога ни се налага да свалим бързо за някакъв специален повод и това винаги е невъзможно. Но за щастие има и много други начини, чрез които можем да изглеждаме по-слаби. Има някои трикове чрез начина на обличане, с които можем да скрием някое и друго излишно килце.

Много голяма роля играят класическите дрехи. Техните кройки са опростени до минимум. Те са изчистени и нямат излишни аксесоари като джобове, копчета, капси и т. н., които не са подходящи, тъй като винаги придават повече обем, колкото и да изглеждат красиви и привлекателни. Освен това, класическите тоалети придават много стил и класа.

Друг основен фактор е цвета. Много е важно да се придържате само към една цветова гама.  Изберете тази, която най-много ви харесва и подхожда. Ако харесвате съчетания, не използвайте повече от два цвята. Също така избягвайте пъстри дрехи за проблемните части на тялото.

Едни от най-подходящите дрехи за прикриване на излишни килограми, са тъмните. Избирайте по-леки материи, които олекотяват силуета.

С помощта на дрехи с вертикални райета ще издължите визуално фигурата.

Ако обичате да носите дамски рокли, заложете на рокля в по-тъмен цвят и комбинирайте с издължено сако. Тази комбинация идеално прикрива задните части и изпъкналото коремче.

Дамските костюми в тъмно син цвят правят фигурата да изглежда много по-слаба. Изберете костюм с подходяща кройка и ще видите, че „ще свалите“ поне пет килограма от теглото си.

Най-добре носете сака, които са скроени по линията на вашето тяло. Пълна заблуда е да залагате на свободни кройки. Те само правят фигурата да изглежда по-тромава.

Избирайте блузи с V- образни деколтета, които визуално издължават и правят силуета по-строен.

А обувките на ток издължават вашето тяло, за това ако заложите на тях няма да сгрешите.