Нямам какво да облека

Posted by admin 21.08.2015 0 Comment(s)

Вечния проблем на нас жените е, че никога няма какво да облечем. Всъщност,  като се замислим, това изобщо не е вярно, но се получава така, че когато гардеробът ни е препълнен. Тогава трудно избираме тоалетите си, често се двоумим кое с какво да комбинираме, коя чанта и кои обувки, поради което редовно закъсняваме за срещи и все бързаме за работа.

За да не ви се случва това, което е ненужно и безсмислено и в без това забързаното ежедневие и стресирания начин на живот, направете някои промени.

Най-напред изхвърлете всичко, което е ненужно. Дори да имате любими дрехи, ако не сте ги обличали с години поради една или друга причина, няма смисъл да само да пълнят гардероба ви. Дайте ги на някой, който има нужда от тях или ги приберете в шкаф, който не отваряте.

За да намирате лесно дрехите си, подреждайте ги по вид. Отделете ежедневните от официалните, блузите, полите , роклите, панталоните, подреждайте на закачалки. Отделете и бельото- чорапи, чорапогащници, комплекти и т. н.  Всичко подредете така, че да се вижда, а не да бъде натъпкано. Когато отворите гардероба,  погледа ви трябва да достига всяко едно нещо, а не да ровите с ръце и повече да разхвърляте. Тези, които са предназначени за друг сезон, поставете зад тези, които носите или в друг шкаф. Опаковайте тези, които не носите, за да ги запазите за по-дълго време. Същото направете и с обувките със среден ток.

Можете да си направите няколко сета като съчетаете отделни дрехи и аксесоари. Така сутрин няма да губите време и ще се подготвите за отрицателно време. Може да подготвяте тоалета си от предишната вечер. За целта винаги се информирайте какво ще бъде времето, за да не бъдете изненадани.

С колко по-малко дрехи разполагате, толкова по-добре. Можете да редувате различни комбинации и така ще създадете впечатление, че носите различни дрехи. Създайте си индивидуален стил с малко, но качествени дрехи.