Обувки според роклята

Posted by admin 04.08.2015 0 Comment(s)

Дамските обувки са начин на изразяване. Модните тенденции тази година са насочени конкретно към женственост и комфорт. Ежедневието на съвременната е жена е все по-активно и натоварено, но въпреки това тя трябва да изглежда добре и да бъде неотразима. Ето защо дамските обувки не само трябва да бъдат елегантни, но и много удобни. Съвременните ежедневни модели са универсални, подходящи за всякакви ситуации. Ето какви обувки са подходящи за различните дамски рокли:

 За офис облекло са подходящи костюмите от няколко части, които включват рокля или пола, можете да комбинирате с по-строги и елегантни дамски обувки. Те не трябва да бъдат много фрапиращи, затова не избирайте прекалено ярките цветове и високите токове. Характерни за сезона са пастелните цветове.

 Трикотажните спортни дамски рокли, чиито материи са еластични, се комбинират идеално с флатформи, както и с мокасини, еспадрили или обувки оксфорд. Тези комбинации са много подходящи за ежедневна визия.

 По-романтичните модели дамски рокли, които се носят в ежедневието са много свежи и много пъстри. За тях са подходящи изрязаните модели обувки, както и актуални еспадрили с ефектни шарки и дамски сандали с прозрачна част.

 За вечерните рокли изборът на обувки зависи от стила. Ако роклята е много изрязана, тя най-добре би си подхождала с дамски сандали с каишки около глезените. Ако роклята е в минималистичен стил и пастелни цветове, тогава най-подходящи са обувки от естествена кожа, обувки в стил винтидж с височина до глезените, както и официални дамски чехли.

 Ако роклята е многоцветна и с много десени, тогава обувките трябва да бъдат с неутрални цветове- бежови, класическото черно или бяло, също така може да са и прозрачни. Ако обувките са цветни, визията ще бъде много претрупана. Ако роклята е черна или бяла, тогава обувките може да са цветни и по-ярки, но освен това могат да бъдат и в същия цвят с роклята цвят.