10 модни съвета, които остават вечни

Posted by vili 10.05.2016 0 Comment(s)

 В модата има закони, които не трябва да се нарушават. Били са спазвани векове назад, ще се спазват и в бъдеще. Дали знаете за тях? Ако не знаете, сега е време да се информирате.

 

 Ако се колебаете за цвят – изберете черно. Черното винаги ще е модерно, актуално, красиво и ще подхожда на всеки тоалет и структура на тялото.

 Не избирайте дрехата по номера на етикета – често номерацията не отговаря на истината, сгрешена е, и дори по-малките размери биха Ви стояли перфектно.

 Един от най-добрите приятели на жената е нейния шивач – не купувайте само дрехи от магазините. Доверете се на шивач или шивачка, които биха сътворили и невъзможното за Вас. Така ще сте уникални и ще имате неповторими тоалети.

 

 Инвестицията в качествено бельо никога не е напразно- позволете си поне 2 чифта луксозно бельо и го носете без повод – жените трябва винаги да бъдат със самочувствие и да се чувстват секси.

 Дънките ще са модерни още векове напред, така че купувайте всякакви модели – тесни, широки, къси и дълги - те се носят при всякакъв повод. Тесни дънки + обувки на висок ток = перфектната комбинация.

  Балансирайте дрехите -  какво значи това? Ако отгоре носите широка блуза, надолу задължително панталона или дънките трябва да са тесни и обратното.

 

 Обувки в телесен цвят – всяка жена трябва да ги притежава. Изберете най-желаното от Вас бежаво и запомнете, че така оптически се издължават краката Ви.

 Не купувайте дрехи само от разпродажби – позволете си дори по-скъпи тоалети. От разпродажбите може да се снабдите с дрехи, които никога после да не може да облечете.

 Запомнете – един ефирен шал или красиво колие са в състояние да променят изцяло визията Ви. Акцентирайте върху украшенията – в тях има голям потенциал.

 

 Червеното не е добре да се носи в комбинация с розово. Защо? Защото са близки цветове и нито единият, нито другия цвят ще бъде ефектен.