3 страхотни предложения за есенни дамски обувки

Posted by admin 11.10.2018 0 Comment(s)

Разбирате че есента е дошла когато вече е прекалено студено да показвате красивия си педикюр. Не е време за тревога, напротив, време е да стоплите краката си с отлични за сезона дамски обувки. Освен че ще ви държат достатъчно топлина и уют, те ще бъдат в стилистиката на сезона и на модните тенденции.

 

Ето три страхотни предложения за дамски обувки за есенния сезон!

 

Дамски лоуфъри

 

С един нов чифт лоуфъри, какъвто сте нямали досега, незабавно ще си доставите удоволствие от новото ви притежание. Всяка есен те излизат с голямо разнообразие от принтове, мотиви, декорации и се носят от дамите, които имат афинитет към този вид обувки. Комфортни и леки, достатъчно топли за есента, те са подходящи както за офиса, така и за неформални срещи навън, за разходки в градска среда като допълнение на новите ви дънки.

 

Дамски боти до глезена

 

Всъщност този тип обувки са една прелюдия към зимните месеци. В зависимост от модела, те може да са достатъчно топли и удобни за по-студените есенни дни, но и достатъчно елегантни за най-различни излизания. От естетическа гледна точка, колко по-висок е токът, толкова по- елегантно трябва да е облеклото, следователно и повода да го облечете.

 

Дамски маратонки (неглиже, но с характер)

 

Шикозните дамски маратонки изпълзяват навсякъде в градска среда когато дойде есента. Няма как да бъде иначе. Обувките тип маратонки при жените отдавна не са спортни аксесоари, ами са си модни приспособления, които могат да зададат цялото настроение за една приятна есенна разходка. Спортната алтернатива като облекло е едно от предимства на есента за дамите, така че маратонки с характерна украса, цвят и стилистика са точното допълнение на есенния аутфит.