4 чифта обувки, които задължително трябва да имате това лято

Posted by admin 27.06.2016 0 Comment(s)

 Лято 2016 година е тук и е време да презаредим батериите на приятна ваканция и с приятна компания, но и да презаредим летния си гардероб. Ако случайно вече сте готови с дрехите, сега е мястото да черпите няколко идеи и за обувките от нас. Ще ви посочим четирите задължителни чифта, които да включите към лятната си визията:

 

 1.Еспадрили

 Те са новите пантофки, балеринки или както обичате да ги наричате. Еспадрилите ги харесваме най-вече поради факта, че те са хибрид между пантофки и удобни гуменки, което означава, че където и да ги сложите, ще ви е комфортно и приятно да се разхождате и да си вършите задълженията.

 

2.Сандали на платформа

Те са за всички онези случаи, в които трябва да сте сравнително елегантни и представителни, но съвсем не ви е до обувки на високи токчета. Сандалите на платформа дават не само височина, но и комфорт. Освен това, те се съчетават и с изискани, и с по-спортни и ежедневни дрехи.

 

3.Кецовете...

Дали ще са на любимата ви марка, или ще са актуални за сезона: блестящи, цветни, кецове декупаж или на висока платформа, те са задължителна част от лятната ви визия. Ако не сте си намерили още подхдоящи, сега е времето. Иначе с какво ще ходите, като ви поканят на екскурзия, разходка в планината или еко туризъм?

 

4.И един чифт високи токчета

Не е задължително да са сандали. Може да си ползвате и пролетните класически обувки на висок ток стига да ви е удобно да ги носите без чорап. Задължително е обаче да имате и някой чифт с високи токчета, защото те са класика, от която не трябва да се отказвате.