4 Тренда, които трябва да опиташ до края на годината

Posted by admin 03.11.2016 0 Comment(s)

 В търсене на нещо различно за вашата визия ви съветваме да надникнете между следващите редове. Там ще ви предложим няколко чудесни модни тренда, които задължително да пробвате до края на годината. Ако искате да бъдете смели, докато импровизирате, и успешни, докато комбинирате нестандартни дрехи, аксесоари и обувки, следващите концепции биха били чудесна база за вашата инициатива:

 

 Моята нова кожа е...лъскава!
Бляскавата кожа е супер модерна напоследък. Преди избирахме максимално матова и груба кожа за обувки, колани и чанти, а за по-смелите дами и за панталоните. Но днес всички сме в кожа – лъскава жълта кожа за полата, бляскава зелена кожа за якето. Защо да не, звучи интересно?

 

 В обувките от кадифе
Не мислите ли, че има нещо мистериозно в образа на жената в кадифе. Тя стъпва бавно, но не тромаво, решително, но не и стремглаво. Образът чудесно се постига с бохемска вълнена рокля или пола, и блестящо върху обувките кадифе . 

 

 Прозрачна романтика
Пастелните цветове, изкуствените прозрачни материи и кройки, напомнящи на удобни пижами са идеални за вашата романтична визия. Не залагайте на нея на първа среща, тя е твърде интимна...В същото време, освен рокля в такъв стил, можете да пробвате и с риза и панталон от сатен. При всички случаи дръжте линията на романтиката под контрол дори при избора на аксесоари. 

 

 Гордея се с широките си рамене
И не е нужно да имате такива, за да се впишете в този моден тренд. Самите дрехи тази година си имат достатъчно подплънки, които да повдигнат вашите рамене. Но тук съвсем не става дума за миналогодишните милитари сака, а по-скоро за палто в стил 80-те години или руска дубльонка.

 

Заяви онлайн кредит тук