5 Причини да не купите първите премерени за деня обувки

Posted by admin 25.08.2016 0 Comment(s)

 Много жени обичат да се хвалят, че съвсем не са като останалите и че за разлика от другите, могат бързо да вземат решения в магазина, избират си бързо дрехи и обувки. Но истината е, че в бързането няма нищо хубаво и може да доведе до еднакво негативни последици като прекомерното размотаване из мола цял следобед, което размотаване, знаете, струва търпението на вашата половинка. 

 В тази връзка, вижте точно 5 основателни причини да не си купите първите премерни обувки за деня, след като излезете на шопинг:

 

 1.Кракът ви все още лъже

 Все още не сте се разтъпчили достатъчно, вероятно и токчетата не са все още гостоприемни, за да приемат крака ви в спокойно, свободно състояние. Затова и като премерите по-малки обувки, сега ще ви се сторят тамън, но утре няма да са.

 

 2.Надолу по улицата ги има същите, в цвета, който искаш...

 Ако не си в бутик е твърде вероятно целият мол да бъде пълен с максимум 10 модела, от които да избираш. Трябва ли тогава да правиш компромис със себе си и да си купиш този модел в кафяво, след като така болезнено го искаш в черно?

 

 3.В началото съвсем не си наясно какво се предлага

 Нужно е да се влезе в няколко магазина предварително, за да се убедите, че сте разгледали всичко, което се предлага на този етап, в този мол, а дори и през този моден сезон. В противен случай можете да се разочаровате, като разберете, че сте изпуснали нещо.

 

 4.Изпускате цялото забавление

 Та нали точно това е очарователното на шопинга? Да обиколите максимално магазини и да вземете най-накрая най-хубавите обувки?

 

 5.Първото впечатление винаги е грешно, когато става за обувки

 Макар и да не е доказано на 100%, съществува такова проучване, според което една жена реагира прекалено емоционално на първите разгледани обувки и е нужно да премине през повече модели, за да добие по-ясна представа.

 

Заяви онлайн кредит тук