5 Причини да не се отказвате от дамските дънки през лятото

Posted by admin 04.07.2016 0 Comment(s)

 През лятото, много дами предпочитат да захвърлят дънките и да се насладят на свежестта и свободата да носят рокли, поли, къси панталонки. Някои жени дори стигат до там да приберат дънките при останалите есенни и зимни дрехи чак до първите дни на Октомври. Но струва ли си наистина да правим подобно нещо? Нямат ли място и дънките в летния гардероб? Всъщност, имат! Така че съвсем не е нужно да се отказвате от дамските дънки през лятото. Ето ви 5 основателни причини да не го правите:

 

 1.Идеални са за онези дни, когато ви мързи да премахнете нежеланото окосмяване по краката

 Нека си го признаем: колкото и да се мъчим да сме винаги изрядни, понякога ние, жените имаме проблем с новите малки косъмчета по краката. Лято е и всичко се забелязва, така че в такива дни, полите и роклите не са най-удачният вариант. Сложете дънките, каквито и да е обувки, защото можете да ги носите с всякакви, някое потниче или топ,  за да не пукясате от жега и сте готови да отидете на работа, без да заскънявате заради извънредното бръснене.

 

2.В момента са на мода скъсаните дънки

 И в повечето случаи говорим за много големи дупки, които ще пропускат въздух, което означава, че съвсем няма да ви е топло с тях и през лятото!

 

3.Някои топове са идеални само в комбинация с дънки, а тази година топовете са истински хит!

 Затова ако имате плоско коремче, което перфектно сте изваяли във фитнеса, няма нужда да го скривате! Покажете постиженията си с къс топ в комбинация с дънки!

 

4.Да не забравяме прохладните дни и валежите

 А в България напоследък те са често явление, така че не е нужно да се отказвате от дънките. И за тях ще има удобно време да ги носите

 

5.На морето става хладно, а и има много комари!

 За да се предпазите от гадинките, сложете дънки по време на вечерните разходки и си спестете огромните сърбящи пъпки!