5 причини да носите бели ботуши

Posted by admin 04.05.2019 0 Comment(s)

Предполагаме, че белите ботуши не са точно в началото на списъка ви за новия сезон, но вероятно ще трябва да го прегледате отново! Може би бялото не е толкова практично, колкото черно, кафяво или бордо, но можем да ви дадем - поне - пет добри причини, поради които трябва да предпочитате тези нежни и женствени обувки за този сезон. Дизайнерите, известните личности и създателите на тенденциите настояват да ги популяризират като най-акуални. Белите ботуши (с дължина до глезените и дори по-високите) обещават да дадат по-интересен поглед на нашия гардероб.

 

 

Белите ботуши ​​са добра алтернатива на класическите и вездесъщи черни ботуши.

 

Те  са глътка свеж въздух във време, когато традиционно доминиращи се черните ботуши. Ето защо не е случайно, че жените ги предпочитат. Защо да инвестирате в черни ботуши, които са извън тенденцията, когато може да си купите нещо различно и модно, като например бели в този случай?

 

 

Съчетайте всичко по цвят

 

Белите ботуши могат да се комбинират перфектно с всичко. Независимо дали решите да носите съвсем бяло или дори ако търсите обувки, които ще носите с цветни дрехи, може да заложите на бели ботуши. Белият цвят е неутрален и разбира се отговаря на всички нюанси и тъкани. Така че носете белите си ботуши с любимите си дънки, с впечатляващо палто или пола с графичен дизайн. Резултатът няма да остави никого безразличен.

 

 

Те могат да разкрасят дори най-обикновените дрехи

 

Ако обичате да носите дънки и памучни тениски, белите ботуши са лесен начин да добавите специален привкус към външния ви вид. По същата логика бихте могли да комбинирате чифт бродирани велурени бели боти или ботуши с впечатляващ ток с класическо сако. Резултатът ще бъде зашеметяващ.

 

 

Те са алтернативни, но с висока степен на универсалност

 

Макар че може да е трудно да си представите как по-специалните елементи, предложени от тенденциите, могат да бъдат включени в гардероба ви, белите ботуши идеално се балансират между алтернативния и модерния стил, благодарение на изключително гъвкавия си характер. В някакъв смисъл, човек може да ги сравни с класическото палто от габардин или костюма от кадифе. Всички те са свежи и модерни (макар че имат дълбоки корени в модната история), но в същото време са достатъчно гъвкави, което ги прави ценни за инвестиране в тях.

 

 

Това е идеалната обувка за "междинните" сезони

 

Променливото време и честите валежи в "междинните" сезони като пролетта и есента може да предизвика проблеми дори за най-стилните жени. Белите боти и ботуши обаче са отлично решение, тъй като те ще поддържат краката ви топли и сухи, докато в същото време цветът им ще ви позволи да създадете по-лека визия, която да бъде по-подходяща за сезона.