6 тенденции, за които не се говореше често през изминалия сезон

Posted by admin 08.12.2016 0 Comment(s)

Обикновено, с настъпването на новия сезон дизайнерите и модните блогъри гледат да обърнем внимание най-вече на топ тенденциите, които ще са актуалните през идните дни. Есенният сезон съвсем не прави изключение в това отношение, а напротив – и тази есен, видяхме кои са любимите и най-популярните трендове в дамската мода. Но трябва да сме честни, че имаше и 6 есенни тенденции, за които почти не се говореше, а трябваше. Защото и те, определено, си заслужават:

 

Широкият панталон
Дори не е задължително той да бъде чарлстон или пък да е с висока талия. Като цяло, през изминаващия си вече есенен сезон, впитите дънки съвсем не са на преден план, за разлика от свободните и удобни широки панталони в различни варианти. 

 

Сукманът
Помните ли го? Ами няма как да не сте си го припомнили, защото уважаващите себе си бутици или популярни вериги за дрехи са включили в тазгодишната си есенна колекция поне по един модел сукман – без значение дали ще е дънков с ръкави, или вълнен, в по-семпъл цвят, съответно без ръкави. 

 

Големите ръкави
Не са само крачолите на дамския панталон, но и блузите с голям обем. Това, което привлича вниманието в тях, категорично са техните ръкави. Те са големи при всички случаи, като опциите са няколко, сред които основни се падат буфан ръкавите и разкроените в долната част. 

 

V-деколтето
То в никакъв случай не е забравено от модата, но е факт, че през тази есен дизайнерите му отдаваха сериозно предпочитание, когато прекрояваха сезонните си пуловери и блузи с дълъг ръкав.

 

Обувки ръчна изработка
Защото никой не харесва стоките от поточната линия и всеки обича хендмейд изкуството!

 

Шапката, защото без нея не излизам
В смисъл, тя не е добавка или някакъв избирателен аксесоар, тя е по-скоро вече задължителна, отколкото право на избор. 

 

Заяви онлайн кредит тук

 

 

 

Източник