Мода през есента – обувки – II-ра част

Posted by vili 02.03.2016 0 Comment(s)

Кои обувки са на мода през есента

Продължаваме с още прекрасни модели, с които ще ви бъде удобно и ще бъдете модерни през есента.

 

Мери Джейн

Обувките от този тип са отличен завършек на една ретро визия. Те са удобни и стабилни, а ако съчетават различни цветове (например предната част, тока и каишката са разноцветни) ще може да ги носите с много от дрехите си.

 

Масивен ток

Отново с лек ретро полъх, моделът, който ви представяме съчетава удобството на ниско изрязана бота с масивна подметка и дебел ток. Цветът е ярък и забележим – червен.

 

Байкър стил

Ботите от този тип са страшно удобни и ви придават леко бунтарски вид. Те са с ниска подметка и малък ток. Повечето модели разполагат с катарами, а височината е над глезена.

 

Заострен връх

Заложете на боти с тънък висок ток, заострен връх и матова кожа. Секси и много стилни, с този модел обувки ще се чувствате страхотно.

 

Високи боти

Стабилният ток и височината на ботите са отличителното при този модел. Ако са решени в кафяво и комбинират кожа с велур, то със сигурност ще бъдат от актуалните за сезона модели.

 

Грайфер

Дебела подметка с груб грайфер и лачена кожа. Това е съчетанието, което все по-често ще откриваме през сезона. Тези обувки са с ретро визия и са доста удобни.

 

Класиката

Когато става дума за есенни обувки, то класиката изглежда така – черни боти от кожа. Ниска подметка, малък ток, цип и матова кожа. Те предлагат удобство, защита от хладното, променливо време, съчетават се отлично с всички дрехи и са винаги актуални, винаги!

 

 Както виждате съвсем не е трудно човек да следва модните тенденции. Те често повтарят вече отминали и понякога забравени модели, независимо дали се отнася до дрехи или пък обувки.

Проверете отдавна затворените кутии и може да се изненадата, че всъщност разполагате с последния писък на модата при дамските обувки.