Подходящите обувки ще ви направят да изглеждате по-слаба

Posted by vili 05.01.2016 0 Comment(s)

 

 Можете да "свалите" няколко килограма от теглото си за нула време, ако изберете подходящия чифт дамски обувки. Според световните модни стилисти правилните обувки създават илюзията, че жената е свалила няколко килограма. Създадена е формула за перфектен вталяващ ефект, която е комбинация от няколко трика, които създават впечатлението, че жената има по-дълги крака и по-стройни бедра.

 

 Тайната за стройна фигура се крие в цвета на обувките. Той трябва да съответства с цвета на кожата, за да създаде впечатление за по-дълги крака. Ето защо високите обувки с телесен цвят са толкова актуални. От друга страна добре е платформата на обувката да бъде прикрита и дълбока поне един сантиметър, за да изглеждат краката максимално дълги. От значение е височината на обувките. Височината на токчето трябва да бъде поне седем сантиметра. Колкото е по-тънко токчето, толкова по-силно впечатление за вталяване създава.


 

 Ако не искате краката ви да изглеждат по-къси и по-широки, избягвайте обувки с каишки по глезена.

 

 Формулата за стройна и слаба фигура е: телесен цвят + висок ток + платформа + широчина на токчето – каишка около глезена!