Правилен избор на гумени детски ботуши

Posted by vili 07.01.2016 0 Comment(s)

  Днес гумените ботуши са много популярни. Те са модна тенденция при дамите, а за децата са изключително удобни, тъй като запазват крачетата им сухи в дъждовно време. Както знаем всяка простуда идва от краката и в такова мокро време здравето на малчуганите е застрашено, а то е най-важно.

 

 Ето защо е добре да заложите на гумени ботушки за децата си. Но как правилно да ги изберете, за да сте сигурни, че са подходящи за Вашето дете?

 

 Избирайте модели, които са изработени от качествени материали. Те са водоустойчиви и крачетата остават сухи през целия ден.

 

 Когато мерите гумени ботуши, обърнете внимание на обуването и събуването. Това трябва да става лесно, затова е добре ботушите да бъдат с размер, малко по-голям от големината на детското стъпало, за да може да се носят с по-дебели чорапки. Освен това децата растат бързо.

 

 Избирайте памучна стелка за по-голямо удобство на стъпалото. Също така може да използвате и допълнителна стелка от натурална вълна за повече топлина.

 

 Обръщайте внимание на подметките. Те трябва да бъдат устойчиви на хлъзгави повърхности. Също така трябва да обърнете внимание и начина на залепяне на ботушите. Те трябва да бъдат залепени с водоустойчиво лепило, а стелките равномерно.

 

 Магазин http://e-obuvki.com/ предлага разнообразие от модели детски ботуши в различни цветове. Всички модели са с високо качество на доказани български и немски производители. Нека Вашето дете избере своя предпочитан модел и да го носи с голяма радост и удоволствие.