Аdidas porsche design

Posted by admin 18.10.2020 0 Comment(s)

Обувките Адидас получават своята известност в Световното първенство по футбол през 1954 г., спечелено от Западна Германия, когато за първи път бяха лансирани новите обувки, включващи шипове. Това означаваше, че играчите могат да избират обувките си според различните метеорологични условия. Днес продуктоватата гамата включва червено-белия Predator Absolute Power SG, характеризиращ се с мека основа, и синьо-бялото f50.7 Tunitell, има сменяеми елементи. Класическият черно-бял Copa Mundial е най-продаваната футболна обувка в историята, откакто стартира Световното първенство през 1982 година.

 

 

В допълнение към футбола, Adidas произвежда всичко необходимо и за други спортове, като голф, баскетбол и ръгби. Обувките Adidas също са популярни сред хората, които тренират във фитнес зали и запалените бегачи. Бегачите харесват обувките, тъй като са добри амортисьори по твърди повърхности, а стъпалото е подплатено с удобни и леки материали. Последната иновация е Adi Star Control 2007 с дишаща мрежа.

 

Много предпочитан модел е Аdidas Рorsche Design, Моделът е със спортно-елелегантен силует, като външната част е изработена от висококачествена естествена кожа и текстил с брандирани лога на Porsche Design и подметка с детайли, наподобяващи карбон. Сред най-продуваните модели от тази серия са Аdidas Porsche Design s2, Аdidas Porsche Design s3, Аdidas Porsche Design s4 и други. Такива обувки Аdidas Рorsche Design цена на отстъпка, може да намерите в онлайн магазините.

 

Тенисистите също харесват гамата от обувки за своя спорт. Моделът Climacool Feather iii е особено препоръчителен за глинени и твърди повърхности и е проектиран да поддържа краката охладени. Спортистките харесват розовите и белите CC Divine, обувки, които включват същите спецификации с добавени декоративни детайли.

 

Компанията продължава да предлага нови продукти, предназначени за максимален комфорт. Репутацията им се подобрява още от спонсорството им на различни национални спортни отбори, включително екипа на Нова Зеландия All Blacks Rugby Union, отбора на Австралия по крикет и екипа на САЩ по фехтовка. Обувки и дрехи на Adidas могат да се видят и на професионалните баскетболни кортове, тъй като те са официални спонсори на NBA.