Актуалните дамски боти за есенно/ зимния сезон

Posted by admin 13.11.2017 0 Comment(s)

Запознайте се с актуалните дамски боти за есенно/ зимния сезон и презаредете гардероба си с любимия си модел, защото той ще бъде все така модерен и в края на зимата:

 

Дамски боти с малко токче

Така наречените котешки токчета са изключително миниатюрни, ниски и тънки. Тези боти са идеални за ежедневието, тъй като с тях краката не се изморяват. Тях може да ги носите навсякъде: на работа, на разходка, дори да се наложи да отскочите набързо до магазина.

 

Дамски боти с груба подметка

Тези боти са перфектни са мокро дъждовно и кално време. Може да изглеждат малко груби заради големия грайфер, но с тях може да изглеждате супер стилни, дори и секси. Независимо дали ще обуете дънки или дълга пола, ботите с груба подметка могат да направят визията ви зашеметяваща и в най-лошото време.

 

Бляскави боти

Този сезон дизайнерите предлагат сребристи боти, които не са толкова практични, но са перфектни за специални поводи, дискотека или вечерни срещи. Те са екстравагантни и идеални за тези, които обичат блясъка.

 

Червени дамски боти

Забелязали ли сте, че в есенно/зимния сезон повечето жени се обличат в черно. Не ви ли се иска да убиете тази скука? Ако е така, заложете на ярко червени боти, които ще разчупят визията ви. Ако пък ви се струва прекалено, изберете винени дамски боти, които са едни сред актуалните модели този сезон.

 

Боти чорапи

Една от последните новости при модерните дамски обувки, които всъщност са класически с изключение на горната част, която естествено е под формата на чорап с дължина о коляното. Е, те не са подходящи за мокри дъждовни дни, но за щастие живеем в страна, където можем да се радваме на хубави и топли дни през есента. Тези боти са много чаровни и придават младежко излъчване на визията.

Независимо на кой модел ще се спрете, носете го с усмивка и увереност!