Актуалните обувки от 90-те, които имахме и можем да носим и днес

Posted by admin 29.08.2016 0 Comment(s)

 Модните експерти твърдят, че през 90-те години модата е станала дотолкова еклектична, че за много дами, които дотогава са били свикнали да бъдат елегантни, миловидни, по стандартния начин секси, е било изключително трудно да се подчиняват на новопоявилите се трендове. За щастие, днес, нещата са далеч по-ексцентрични и различни, затова, ако се върнем назад през 90-те, модата не просто ще ни е позната, но и напълно адекватна. Да не говорим, че голяма част от тенденциите на 90-те се върнаха и са изключително популярни и днес. Същото важи и за обувките. И дори повечето модели, които имахме по онова време, можем да носим и днес или поне да се придържаме към все същите трендове. Ето за кои точно женски обувки говорим:

 

 1.Дебели подметки, дебели токове

 Вероятно, някоя от популярните тогава момичешки банди умело е въвела този тип обувки и с право: на тях им е било нужно да бъдат и секси, и достатъчно подвижни, за да се впишат в танцувалната тенденция на 90-те. Това удобство с удоволствие можем да ползваме и днес!

 

 2.Неоновите кецове

 Та даже и светещите. Те се появиха през 90-те, а днес се доразвиват, за да станат по-шантави от всякога или поне до следващото завъртане на модното колело и завръщане на тази тенденция, която да стане още по-брутална и атрактивна.

 

 3.Прозрачните гумени летни обувки

 По-често това са най-вече чехли и джапанки за плаж, но днес можем да видим дори сандали – включително и на висока платформа, която дизайнерите ни карат да съчетаваме с парти рокли, макар и да не сме все още готови за такава голяма крачка във визията си.

 

 4.Кубинките

 Обичахме ги и тогава, обичаме ги и сега, най-вече защото изпълняват ролята на удобната обувка за навсякъде, докато сме максимално актуални и модерни!