Съвети за модерната бизнес дама

Posted by admin 13.12.2017 0 Comment(s)

Поддържането на модните тенденции не е нищо повече от херкулесова задача. Така че, как можете да изчистите бъркотията в главата си по отношение на модните диктати и да решите какво работи за вас? Всяка статия за моден съвет ще ви каже, че най-добрият начин да бъдете на върха на модните тенденции е да се придържате към основите и това е, което се съсредоточаваме в тази статия.

В следващите няколко секции, ние ви казваме какви са основните неща за гардероба за жените; онези дрехи, които всяка жена трябва да има в шкафа си. Дрехи, на които може да се обърне, когато е изправена пред това познато чувство на О, Боже мой, нямам какво да нося. Никога не може да се объркате с тези скоби, които са поставени безопасно във вашия шкаф. Дори и във вашия най-лош ден на модата, вие със сигурност ще приличате на дива, която заслужавате да бъдете. Следвайте простите съвети, дадени в тази статия, за да купите дрехи и аксесоари в стилове, които ще ви ласкаят най-много.

Модата е много неща, красиви, прощаващи, странни и болезнени. Рокля или силует, който може да изглежда ефирен и изключително красив на пистата, може да изглежда като бедствие от космоса в реалния живот. И ако получите правилния поглед не е достатъчно задача, трябва да се уверите, че получавате правилната тенденция, докато го правите за вашия тип тяло и структура на лицето. Модата не се ограничава само до дрехите, които носите. От чантата, която пренасяте до обувките, които държите, дори часовникът на китката ви, който служи повече от функционална цел, модата диктува почти всичко. Постигането на това право може да бъде лесно, стига да се придържате към няколко основни неща в играта. Има някои неща, които трябва да имате в гардероба си, което ще гарантира, че никога няма да се объркате. Докато модните тенденции могат да бъдат изкушени да следват, по-често те не изчезват в рамките на месец или два, оставяйки ви с дрехи, които никога няма да носите отново. Придържайки се към основите, докато експериментирате със силуети, разфасовки и цветове, и развивате своето собствено чувство за стил, е най-добрият начин да останете пред модата. Най-добрият съвет за жените вероятно идва от Ив Сен Лоран, който каза:Модата избледнява, стилът е вечен . "Вземете съветите на едно от най-големите имена в модата и се концентрирайте върху вашия стил.

Бизнес облекло

Бизнес облекло е дошъл дълъг път. От това, че са строго овластени домейни, където дори дрехите за жени имат мъжествено усещане за тях, днес има огромна гама от възможности за избор на жените. И така, какви са нещата, които трябва да имате предвид, докато избирате дрехите да се носят на работа, така че всъщност не е нужно да правите компромиси по отношение на личното чувство за стил? Бизнес официалният костюм за облекло не се превежда непременно в носенето на скучни костюми в неравномерни цветове. Изберете бизнес костюми и костюми за панталони в консервативни цветове, но добавете докосване на цвят под формата на ярко оцветен блуза или шал. Повечето работни места се намръщват от свръхдостъп, така че да се сведе до минимум. Ако офисът ви приема леко непринуден външен вид, тогава да се носят в офиса дрехи, блузи, поли, върхове на трикотаж. За случайни петъци, придържайте се към дрехите, които вашият офис е сметнал за приемливи. В този раздел ще разгледаме най-важното, което някога работи жена трябва да има в гардероба си.

Бизнес костюми

В професионална обстановка, трябва да притежавате поне един добър костюм, който можете да носите на работа. Докато избирате бизнес костюми за жени, има няколко неща, които трябва да имате предвид. Това включва разбиране на правилното прилягане, плат, цвят и т.н. Ако искате само един костюм, след това се откажете за плат като лека вълна или смес от памук. Важно е тъканта да не съдържа бръчки. При вземането на костюм едно от най-важните неща, на които трябва да се подчертае, е талията. Определена талия не само ще поласкат вашата фигура, но и ще ви направи по-високи и по-тънки. Ако вашият торс е кратък, изберете дълга костюм. Това също помага за прикриване на обемистия среден разрез. Цветовете играят важна роля, за да сте сигурни, че вашият костюм ви ласкае. С монохромни костюми ще изглеждате постно и високо. Ако мислите, можете да носите външния вид, след това опитайте да облечете блейзер и панталони в различни цветове. Както бе споменато по-рано, се придържайте към цветове като бежово, черно, сиво, синьо, кафяво и т.н., за работно облекло.

Източник: https://invest-news.eu/