Ботуши – как да ги носите в ежедневието?

Posted by admin 25.02.2019 0 Comment(s)

Независимо дали са монохромни, с принт, с квадратен или с тънък висок ток, ботушите са перфектен избор, особено когато температурите навън спадат. Ще ви дадем някои полезни съвети, с които да носите вашите ботуши със стил от сутрин до вечер!

 

Зимните ботуши се предлагат в толкова много версии, някои от които са зашеметяващи! Не става дума само за избор между класически и каубойски ботуши или само за дилема черни или кафяви да са на цвят.

 

Тази година модните законодатели предлагат ботуши в невероятно разнообразие от цветове и модели. Тесни, широки, прави, с квадратни или тънки токчета, но също и токчета като скулптури, с цветя и карета... Разнообразието е толкова голямо, че не знаем какво да изберем.

В зависимост от избрания от вас стил на обличане, комбинациите са различни. Но въпреки това има някои съвети, които служат като общо ръководство, което да ги адаптира добре и да се получи хубав резултат.

Отлична идея е да носите тесни дънки или панталони, прибрани вътре в ботушите. Заменете черните ботуши до коляното с оригинални модели или такива в свежи цветове. Може да заложите на пастелни тонове или флорални десени.

 

Този сезон са много актуални ботушите в стила на 60-те години. Този начин на обличане изисква ботуши в комбинация с пола или рокля в линия, която спира точно над коляното, за да се покаже малко от крака.

 

Друга много гореща тенденция е комбинацията с къси панталони, които достигат до средата на бедрото. Но истината е, че нито едно от тези предложения не е универсално за всяка жена! По-скоро се вписват добре при жените с идеални форми, защото изискват съответния силует.

 

Дамите, които не са в най-добрата си форма могат да помислят за следните алтернативи. Ботушите се съчетават идеално и с дълги поли. Пола или миди пола, която покрива част от вашите ботуши е много ласкателна за повечето жени. Докато много жени мислят, че само къси или широки поли, изглеждат добре с високи ботуши, истината е, че тесните, дълги поли също изглеждат страхотно с високи ботуши.