Български ботуши оnline

Posted by admin 07.07.2020 0 Comment(s)

За предстоящия студен сезон се очаква водещите тенденции да съчетаят женственост и милитари нюанси.

 

 

За предстоящия сезон може да заложите на български обувки оnline, произведени от гладка матирана кожа, както и лачена, велурена, набук или кожа, напомняща кожа на влечуго, леопард и зебра. Може да заложите също на български ботуши оnline кожени, изработени в космически, „аурора“ или металически цветове, както и високотехнологичните материали като неопрен и найлон, тъй като те също ще бъдат изключително популярни. Освен класическите цветове, се очаква нова вълна от естествени цветове в каки нюанси, които призовават да се използват естествени, а не синтетични материали, както и милитари принтове.

 

При дамските обувки за есенно-зимния сезон. основната тенденция остава:

 

- ботуши до под коляното с равна или удебелена подметка с или без декорации като каишки и връзки;

- боти и ботуши със заострен връх и ток;

- боти с платформа и високи стабилни токове;

- лоуфери, оксфордки и мокасини, вдъхновени от гардероба на мъжа;

- меки ботуши над коляното от кожа, велур или друг материал;

- груби военни български ботуши оnline гумени с дълбок протектор.

 

Масивността и стабилността ще се превърнат в една от водещите тенденции при зимните обувки, а в магазините ще се появи огромно разнообразие от обувки с висока подметка. Такива дамски модели български ботуши оnline изглеждат изключително ярки и изразителни, много е удобно да се движите в тях, а през зимния сезон, когато особено искате да изглеждате стилно, те също ще бъдат топли за носене.

 

Въпреки това, този сезон тази масивност е балансирана от деликатните женствени аксесоари: перли, вериги, флорални бродерии, вложки, изработени от естествена и изкуствена кожа.