Чанти тип торба с дълга дръжка

Posted by admin 26.04.2021 0 Comment(s)

Чантите тип торба с дълга дръжка могат да се носят по мног и разнообразни начини. В този пост ще ви представим няколко идеи за носене и комбиниране на голяма чанта тип торба с дълга дръжка с несравним стил!

 

 

Как да носим чанти тип торба с дълга дръжка?

 

Добра идея е да държите чантата под мишницата, като я придържате с китката си. Може да я комбинирате с женствена рокля, вдъхновена от модата на 90-те.

Чантата с големи размери е универсална и гъвкава за съчетаване с различни тоалети.  Можете да я носите на нивото на дънките си като "възглавничка" между ръката и тялото. Отлична идея е да изберете ярък цвят, като охра.

 

Може да използвате голяма чанта, за да подчертаете високите си ботуши, като я държите отстрани в ръка. Независимо дали става въпрос за голяма торба или за голяма чанта с малки дръжки, изберете зелен нюанс, който контрастира с дрехите ви.

Чантите шопинг притежава лек, безгрижен стил, така че опитайте да я носите с ефирна рокля в ярък цвят и сандали. Носете дълга огърлица за по-бохемски външен вид и дръжте чантата през рамо.

 

Прекарайте чантата през рамото си и я обърнете назад, така че да стане център на вниманието... от минувачите! Носете я с обувки от кожа, риза, тренчкот и панталони.

Ако чантата ви през рамо има специална текстура като например пухкава кожа,  украсена е с пера или е с красива бродерия, прекарайте я през рамото и я дръжте леко с ръка, за да застане отстрани и декорацията да се вижда добре от всички.

 

Как да комбинраме дамска чанта тип торба с дълга дръжка?

 

Комбинирайте го с монохромен вид, напр. хубав костюм в андрогинен стил и оставете чантата да се люлее до ботушите ви, докато я държите от горната дръжка.

Носете по-тъмни дрехи и изберете голяма чанта в ярки цветове, за да се съсредоточите вниманието върху външния вид на чантата.

 

Ще се осмелите ли да носите такава чанта с дълга  рокля? Отлична идея е да я носите с луксозен костюм.

Закачете чантата на рамото си, но се уверете, че останалите аксесоари са минимални, за да изглеждате максимално спокойно и да ви бъде удобно. Основен съвет: комбинирайте това облекло с равни обувки или ботуши.

 

Носете мини пола и кожени ботуши над коляното и дръжте чантата, която поради размера ще стигне под коляното, като я затегнете здраво с двете дръжки.