IT-bags: Чантите които всяка девойка желае

Posted by vili 08.02.2016 0 Comment(s)

 Всяка жена мечтае за една хубава дизайнерска чанта и това е факт. Една чанта трябва да е универсална, с класическа форма и да се съчетава с повечето неща разположени във вашият гардероб. IT-чантите отговарят на всичките тези изисквания. И така представяме ви най-добрите според нас от тези чанти:

 

Chloe Drew

 Напоследък марката Chloe създава модели чанти, които се превръщат в култови. Чантата от модела Chloe Drew е пусната в четири различни размера (Nano, Medium, Small и Mini)  и има множество варианти на дизайна. Изработена е от нежна телешка кожа с велур и се носи с златна верижка през рамо. Chloe Drew има трапецовидна форма със заоблени ъгли. Отличителна черта за дизайна на чантата е замък  закачен към веригата. Цената на една чантичка е от 1100 $ до 2750 $.

 

Chloe Faye

 Още един моден хит от марката  Chloe. Тази чанта съчетава класиката и съвременният дизайн. Комбинация от елегантен дизайн и ефектно голямо колелце на верижката. В зависимост от нейният размер тя струва от 1100$ до 2300$.

 

Edie Parker

 Неговите чанти са популярни и сред знаменитостите. Неговото съчетание между футуристичен материал като акрил с дизайн в ретро стил създава ярък и оригинален акцент. Изработката е ръчна и една чанта се прави между 4 и 6 седмици. А звездите си поръчват и чанти с гравирани собствените им имена. Цените варират между 550$ до 2500$.

 

Givenchy Antigona

Веднага след като италианският дизайнер Riccardo Tisci оглавява Givenchy, модният дом веднага се насочва към изтънчената елегантност. Чантата Givenchy Antigona е именно нагледното доказателство за това. Тя се отличава с изчистена форма и достатъчна вместимост. Тези характеристики обаче, не я правят един безлик предмет. Даже напротив - Givenchy Antigona има силна харизма. Тя съчетава строга елегантност и загадъчност. Поради тази причина тя въплътява аристократичният лукс на изтънчения вкус. Цената на отделните модели се колебае между 1500$ до 2500$ в зависимост от нейния размер.

И така дами избрахте ли вече?