Черните дънкови шорти

Posted by admin 15.07.2016 0 Comment(s)

 Черните дънкови шорти са удобна и практична дреха за гардероба на всяко едно модерно момиче. Този елемент от облеклото никога не излиза от мода, благодарение на универсалния си начин на оцветяване. Дизайнерите предлагат както класически варианти, така и по-съвременни модели. Модерните декорации на черните дънкови шорти са най-вече метални елементи като шпайкове и верижки. Решението в дизайна изглежда наистина много хармонично, защото черният цвят си пасва перфектно с метала и неговите проблясъци. Но нека да разгледаме какви модели на черните дънкови шорти са от значение за съвременните дами?

 

 Черни дънкови шорти с висока талия. Най-популярният стил се счита именно този с високата талия. Моделът подчертава грациозните бедра на девойките и внимателно изглажда грапавият изглед на черният цвят в тези дънкови шорти. Дизайнерите предлагат както широки модели, така и по-плътно прилепнали шорти. Освен това, високи черни къси панталонки могат да бъдат както с цилиндрична форма, така и доста скъсени.

 

 Фабрично изтъркани или скъсани черни дънкови. Модерният декор се добавя именно от протърканите или скъсаните елементи, през които дори се виждат джобовете. Тази опция е идеална за горещия сезон. Протърканите декорации украсяват дънковите шорти лаконично, допълвайки джоба или малка част от облеклото.

 

 С какво се носят черните дънкови шорти?

Като се има предвид, че черните дънкови шорти изглеждат малко грубички, дамата трябва специално за тях да има гардероба си аксесоари, които омекотяват цялостния образ. За идеално решение в комбинация с модели с висока талия се смятат класически или не толкова строги бизнес дрешки като леки блузки, бели ризи и т.н. Най-добре е да изберете ниски обувки.  Разкъсаните шорти са стилно допълнение към „хулиганския“ образ, който идеално си пасва с късо кожено яке. В този случай, обувките могат да бъдат всякакви. Но черните дънкови шорти могат да изградят и елегантен образ в комбинация с риза.