Черните маратонки

Posted by vili 16.02.2016 0 Comment(s)

 Черните маратонки си остават на мода и дизайнерите предлагат тази година те да се носят не само с класическият спортен стил, но също така и с поли, рокли и панталони до под коляното. Този тип обувки са не само практични и удобни, но също така имат и  свой собствен стил и вкус.

 

 Разнообразие от модели на черни маратонки

 Маратонките отдавна вече не са само спортни обувки и претърпяха много промени през годините, като най-популярните от тях са сникърсите. Те са стилни, практични, удобни и актуални по всяко време на годината. Зимните например, са по-топли благодарение на материали като кожа или гортекс. Те си пасват с поли, сака, рокли и дори палтенца.  Масивните зимни модели са масивни, но много леки и здрави и съхраняват топлината на краката. Ако искате сникърси за всички сезони изберете, такива в черен цвят с минимално количество декорации.

 Освен маратонките и сникърсите, на мода са и спортните обувки за бягане. При тях са на мода такива с нитове, верижки и оригинален шнур. Те подхождат идеално на ежедневен стил и дънки.

 

 С какво можете да носите черните маратонки?

 Черните сникърси, маратонки и спортни обувки за бягане идеално се съчетават с дънки, кожени панталони, къси панталони, поли и рокли. Най-често ги носят младите, които обичат удобството и  да експериментират с различните стилове. Когато комбинирате черни маратонки с рокля, имайте все пак пред вид, че стилът Ви трябва да е възможно най-близо до спортния. Предимство дайте на простичка кройка и малко количество аксесоари. Що се отнася до полите, на черните спортни обувки перфектно отиват дънковите и плетените поли, а класическата версия полата тип молив определено трябва да се избягва. Ако искате визуално да удължите краката си, си вземете тесни панталони в тон с черните маратонки и завършете този ансамбъл със стилна тениска.

 Изобщо, черните маратонки са добър избор за всяка дама.